• Personlig support via telefon och mejl
  • Leverans inom 1-2 arbetsdagar
  • Alltid spårbar frakt

SÖK BLAND VÅRA MODELLANPASSADE PRODUKTER

LAGERRENSNING

4 495 SEK/St2 695 SEK/St
2 995 SEK/St1 497 SEK/St

Vår ambition är att erbjuda dig som kund bästa tänkbara service, korta leveranstider på kvalitativa varor med hög klass på prestandan! En bra köpupplevelse med en suverän efterköpskänsla helt enkelt!

  • Personlig support via telefon och mejl!
  • Leverans inom 1-2 arbetsdagar!
  • Alltid spårbar frakt!

Sedan starten 2007 har vi arbetat med att ständigt hålla oss uppdaterade med innovativa och lysande produkter till fordon.  Vi var först i Sverige med Speedstarter Xenonkit som fortfarande är ett måste för dig vill ha mera skjuts i dina  extraljus.

Genom ett gediget samarbete med de främsta tillverkarna arbetar vi med välkända varumärken som KC Hilites, Rigid, NBB, Osram, Oledone, M Tiger Sports, Modernum, Speras Flashlights, XBB och vårt eget varumärke BRIGHT by Lyson med flera.  

Vi brinner för belysning till alla slags fordon stora som små mc, personbilar, transportbilar, lastbilar, entreprenadmaskiner och offroad. Kort och gott proffs på ljus till fordon!

Vi erbjuder In-store pick up - Lägg din beställning på Lyson.se och hämta upp din order direkt från vårt lager. Bekvämt för dig som har möjlighet att komma förbi och hämta din order.

Välkommen till Lyson.se - Vår webshop är öppen dygnet runt! Telefontid vardagar 8-17, telefon 033-400 51 33

Lyson.se - Ditt ljus i Mörkret!